Senaste Nytt 2018

Nytt spännande år

Här kommer vi att uppdatera med det som händer och har hänt under året 2018. Vill ni se åren tidigare så finns de under denna fliken men på egna sidor :0)

Vi ser fram emot ett spännande och händelserikt 2018 !

Iowa och Bolts valpar blir 12 veckor nu på onsdag. Båda tikarna kommer att bo kvar hos Erica och Stefan på Fylevallarnas kennel. Vi ser fram emot att följa dessa guldklimpar!

 

En tråkig start på året blev det när fina Grynet (D.Grynet) den 6/2 fick somna in... Vila i frid Grynet och nu får du valla hur mycket du vill och utan smärta. Du är saknad vår fina lilla Grynet.

Vi vet egentligen inte vad det var som ställde till det i Grynets kropp, men hon har under en längre tid haft ont och nu började det påverka henne mer och mer negativt. Pga smärtan kunde hon inte valla och med det blev livskvaliten sämre och sämre. Så med stor sorg togs det bästa beslutet för Grynet och det var att få vandra vidare...... 

Vi hade funderingar på att ev para våran D.Ginessa "Nessa" nu till våren men vi har valt att avvakta. Så det blir inga vår/sommarvalpar här på Dimhöjdens. 3 av Nessas syskon har gått vidare i avel och vi vill gärna se lite mer hur de kombinationerna utvecklas både i arbete,mentalitet och hälsa innan vi tar beslut på ev valpar på Nessa.

Lykke-Lynx kullen är nu snart 9 månader och vi är hittills MYCKET nöjda hur dessa guldklimpar har utvecklats.